Обосновани Футболни Прогнози

Вааса ИФК - ГБК Кокола

30 Август 2021 - 18:30
Вааса ИФК
ГБК Кокола
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 17-ия кръг на футболното първенство в Финландия в турнира Каконен Група С между футболните тимове на Вааса ИФК и ГБК Кокола.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Вааса ИФК

Футболистите на Вааса ИФК заемат 9-та позиция в класирането с 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 мача имат отрицателна голова разлика 18-28. У дома отборът на Вааса ИФК е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи и 5 загуби, при голова разлика 9-13.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група С футболистите на Вааса ИФК са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

ГБК Кокола

Отборът на гостите от ГБК Кокола е 11-ти във временното подреждане с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има отрицателна голова разлика 9-38. Навън отборът е играл 8 двубоя до момента, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на своите домакини и е получил 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на ГБК Кокола има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали 4 гола и са допуснали 15 попадения.

Вааса ИФК - ГБК Кокола - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата състава, съставът на Вааса ИФК е постигнал 4 победи, а отбора на ГБК Кокола е спечелил една победа, при общо голово съотношение 9-8. В последните 2 мача у дома с състава на ГБК Кокола, футболистите на Вааса ИФК имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Вааса ИФК е в серия от 2 поредни поражения в Финландия, а на своя стадион е в серия от 4 поражения.

Съставът на ГБК Кокола е с 3 поражения в първенството на Финландия, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.