Обосновани Футболни Прогнози

Хенан Сонгшан Лонгмен - Гуанджоу Сити

11 Август 2021 - 15:00
Хенан Сонгшан Лонгмен
Гуанджоу Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще пиша за мача между футболните състави на Хенан Сонгшан Лонгмен и Гуанджоу Сити от 14-ия кръг на настоящият сезон в Супер Лига - Група А на Китай. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Гуанджоу Сити.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Хенан Сонгшан Лонгмен

Футболистите на Хенан Сонгшан Лонгмен заемат 5-то място в класирането с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 12-13. Като домакин Хенан Сонгшан Лонгмен е играл 6 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 8 попадения в противниковата мрежа и е получил 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Хенан Сонгшан Лонгмен са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 4 гола и са инкасирали 5 попадения от футболистите на съперниците си.

Гуанджоу Сити

Гостуващият отбор на Гуанджоу Сити е 4-ти във временното класиране с 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 20-20. Навън съставът има 6 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига - Група А съставът на Гуанджоу Сити е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в вратата на своите противници 11 гола и са получили 12 попадения от противниковите футболни състави.

Хенан Сонгшан Лонгмен - Гуанджоу Сити - преки мачове

В последните 3 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Хенан Сонгшан Лонгмен няма постигната нито една победа, отбора на Гуанджоу Сити е постигнал 1 победа, а в 2 срещи двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-5. В предишната среща у дома срещу състава на Гуанджоу Сити, Домакините от Хенан Сонгшан Лонгмен нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Хенан Сонгшан Лонгмен постигна победа в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на Гуанджоу Сити има неуспех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.