Обосновани Футболни Прогнози

Фрам Рейкявик - Фьолнир Рейкявик

5 Август 2021 - 22:15
Фрам Рейкявик
Фьолнир Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.89
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 15-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Исландия между съставите на Фрам Рейкявик и Фьолнир Рейкявик. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Фьолнир Рейкявик на своя стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Фрам Рейкявик

Домакините от Фрам Рейкявик са първи във временното класиране с актив от 35 точки, след 11 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 13 срещи са успели да вкарат 36 гола в противниковата врата и са допуснали 10 попадения в своята мрежа. У дома тимът е играл 7 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 24-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Фрам Рейкявик имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 6 получени гола.

Фьолнир Рейкявик

Отборът на гостите от Фьолнир Рейкявик е трети във временното класиране с актив от 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 19-16. На чужд терен отборът е играл 6 мача, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-8.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Фьолнир Рейкявик има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на своите съперници 9 гола и са допуснали 7 гола от противниковите отбори.

Фрам Рейкявик - Фьолнир Рейкявик - директни срещи

В предишните 3 изиграни мача между двата състава, Фрам Рейкявик има записани 2 успеха, а тима на Фьолнир Рейкявик има постигнатa една победа, при общо голово съотношение 5-5. В предишната среща на своя терен с Фьолнир Рейкявик, играчите на Фрам Рейкявик имат 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините има успех в предишния кръг в първенството на Исландия, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Отборът на гостите от Фьолнир Рейкявик е в серия от 2 последователни победи в Исландия, а като гост е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.89 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.