Обосновани Футболни Прогнози

Трити Юнайтед - Кабинтили

6 Август 2021 - 21:45
Трити Юнайтед
Кабинтили
Прогноза: 1
Коефициент: 1.78
1 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между тимовете на Трити Юнайтед и Кабинтили от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия на Ирландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Кабинтили.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Трити Юнайтед

Трити Юнайтед се намират на втора позиция в класирането с 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат положителна голова разлика 27-17. Пред собствените си предани фенове Трити Юнайтед е изиграл 8 срещи досега, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10-5.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Трити Юнайтед е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Кабинтили

Отборът на гостите от Кабинтили се намира на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с 18 точки, след 6 победи и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 мача е отбелязал 13 попадения и е инкасирал 27 попадения в своята мрежа. При гостуванията си тимът има 8 срещи досега, в които е записал 3 победи и 5 загуби, вкарал е 7 попадения в мрежата на посрещащите го състави и е получил 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кабинтили са постигнали само 6 последователни поражения, което красноречиво говори за моментната слаба форма на състава, като са реализирали 1 попадения и са инкасирали 9 гола.

Трити Юнайтед - Кабинтили - директни мачове

В предишната среща между двата тима, Трити Юнайтед не е записал нито една победа, а състава на Кабинтили е постигнал една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Трити Юнайтед е в серия от 2 последователни успеха в Ирландия, а на своя стадион постигна успех в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 6 поредни поражения в първенството, а при визитите си е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.78 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.