Обосновани Футболни Прогнози

Университатя Крайова - Волунтари

9 Август 2021 - 21:30
Университатя Крайова
Волунтари
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на настоящият шампионат в Румъния в Лига I между съставите на Университатя Крайова и Волунтари. Университатя Крайова излизат срещу Волунтари на домашния си терен.

Факти и статистика за днешния мач:

Университатя Крайова

Домакините от Университатя Крайова са 13-ти в класирането със събрани 3 точки, след една победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 3 мача са реализирали 3 гола в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 6 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен Университатя Крайова има 2 мача досега, в които е записал една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Сините лъвове имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 5 гола и са получили 6 гола от противниковите тимове.

Волунтари

Гостуващият тим на Волунтари е 12-ти във временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 4-5. При гостуванията си отборът е изиграл един мач до момента, в който е записал една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Волунтари имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са допуснали 7 попадения.

Университатя Крайова - Волунтари - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Университатя Крайова е спечелил 4 победи, Волунтари няма нито 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 10-5. В предишните 2 двубоя на своя терен с тима на Волунтари, играчите на Университатя Крайова имат 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Университатя Крайова е в серия от 2 поредни поражения в първенството на Румъния, а на своя стадион допусна загуба в предишния си мач.

Отборът на Волунтари постигна победа в последния си мач в първенството на Румъния, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.