Обосновани Футболни Прогнози

Санднес - Стрьомен

18 Август 2021 - 19:00
Санднес
Стрьомен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Санднес и Стрьомен от 14-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Норвегия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Стрьомен на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Санднес

Домакините от Санднес са 14-ти в таблицата с актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 13-20. На своя терен отборът на Санднес е играл 6 мача, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Санднес са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 2 попадения и са допуснали 9 гола от противниковите отбори.

Стрьомен

Гостуващият състав на Стрьомен заема 13-то място във временното класиране с 13 точки, натрупани след 2 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи е успял да отбележи 9 попадения в противниковата врата и е получил 13 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 6 срещи, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 3-6.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Стрьомен е постигнал една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 6-6.

Санднес - Стрьомен - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Санднес няма нито една победа, Стрьомен е записал 3 успеха, а в 2 двубоя двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-11. В предишните 2 мача пред своите привърженици с тима на Стрьомен, футболистите на Санднес нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има успех в последния кръг в шампионата на Норвегия, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 равни срещи в първенството, а далеч от дома е с 4 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.