Обосновани Футболни Прогнози

КР Рейкявик - Лейкнир Рейкявик

29 Август 2021 - 20:00
КР Рейкявик
Лейкнир Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на шампионата в Висша Лига на Исландия между тимовете на КР Рейкявик и Лейкнир Рейкявик. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Лейкнир Рейкявик на домашния си терен.

Време е за фактите за предстоящата среща:

КР Рейкявик

Футболистите на КР Рейкявик са 4-ти в таблицата с актив от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 28-16. На своя стадион съставът е играл 9 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 15 гола във вратата на съперниците си и е получил 12 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на КР Рейкявик е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-3.

Лейкнир Рейкявик

Гостуващият тим на Лейкнир Рейкявик е 7-ми в таблицата с временното класиране с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи е отбелязал 16 гола и е инкасирал 24 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 8 мача, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е един гол в противниковата врата и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Лейкнир Рейкявик е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-6.

КР Рейкявик - Лейкнир Рейкявик - преки двубои

В последните 3 играни мача между двата противника, отборът на КР Рейкявик има записани 3 успеха, а отбора на Лейкнир Рейкявик не е постигнал нито 1 победа, при общо голово съотношение 5-0. В предишната среща на своя стадион срещу Лейкнир Рейкявик, играчите на КР Рейкявик имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на КР Рейкявик е в серия от 2 успеха в първенството, а на собствения си стадион постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Лейкнир Рейкявик записа реми в предишния кръг в Исландия, а на чужд терен има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.