Обосновани Футболни Прогнози

Нешънъл Банк - Асуан

12 Август 2021 - 20:00
Нешънъл Банк
Асуан
Прогноза: 1
Коефициент: 1.84
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от 30-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет между тимовете на Нешънъл Банк и Асуан. Треньора на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Асуан.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Нешънъл Банк

Играчите на Нешънъл Банк се намират на 15-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, събрани след 5 победи, 13 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 29 двубоя имат голова разлика 30-37. На домашна сцена Нешънъл Банк има 14 двубоя, в които има 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на своите гости и е получил 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Нешънъл Банк са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 9 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Асуан

Съставът на гостите от Асуан се намира на 16-та позиция в класирането с общ сбор от 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 29 двубоя има голова разлика 24-50. Като гост тимът е изиграл 13 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Асуан са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 15 получени гола.

Нешънъл Банк - Асуан - преки срещи

В предишният сблъсък между двата тима, отборът на Нешънъл Банк е записал 1 победа, а състава на Асуан няма нито 1 победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Нешънъл Банк е с 3 ремита в първенството, а у дома постигна победа в последната си среща.

Отборът на Асуан стигна до реми в предишния си мач в Египет, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.84 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.