Обосновани Футболни Прогнози

Йонкьопинг Содра - Вернаму

2 Август 2021 - 20:00
Йонкьопинг Содра
Вернаму
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните тимове на Йонкьопинг Содра и Вернаму от поредния кръг на футболния шампионат в Швеция в Суперетан Лига. Йонкьопинг Содра излизат срещу гостуващите футболисти на Вернаму на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Йонкьопинг Содра

Играчите на състава домакин са 6-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи имат положителна голова разлика 20-13. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици тимът на Йонкьопинг Содра е играл 6 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 14-4.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Йонкьопинг Содра имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 10 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите отбори.

Вернаму

Съставът на гостите от Вернаму се намира на трето място в класирането с 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е вкарал 14 попадения и е инкасирал 8 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 6 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига съставът на Вернаму е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Йонкьопинг Содра - Вернаму - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Йонкьопинг Содра е постигнал 2 победи, отбора на Вернаму също има записани 2 успеха, а в един сблъсък двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи у дома с Вернаму, Домакините от Йонкьопинг Содра са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има поражение в предишната си среща в шампионата на Швеция, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Вернаму е в серия от 3 победи в първенството на Швеция, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.