Обосновани Футболни Прогнози

ФК Уфа - Криля Советов

26 Август 2021 - 16:30
ФК Уфа
Криля Советов
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 6-ия кръг на първенството в Русия в турнира Премиер Лига между отборите на ФК Уфа и Криля Советов.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

ФК Уфа

ФК Уфа заемат 11-та позиция в класирането със събрани 5 точки, записани след една победа, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 5 мача са отбелязали 6 гола и са получили 7 гола в мрежата си. У дома тимът е играл 3 мача досега, в които е записал 2 равенства и една загуба и все още са без победа у дома, при голова разлика 4-5.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига тимът на ФК Уфа е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са получили 8 попадения.

Криля Советов

Гостуващият тим на Криля Советов е на 13-та позиция в класирането с актив от 4 точки, натрупани след една победа, 1 равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 5 мача има голова разлика 4-6. На чужд терен съставът е изиграл 2 срещи, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига отборът на Криля Советов е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

ФК Уфа - Криля Советов - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, ФК Уфа е записал 3 успеха, отбора на Криля Советов има спечеленa 1 победа, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 мача на своя терен срещу Криля Советов, футболистите на ФК Уфа имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от ФК Уфа стигна до реми в предишния си мач в Русия, а на собствения си стадион е с 2 последователни равенствa.

Съставът на Криля Советов има успех в предишния си мач в първенството на Русия, а далеч от дома записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.