Обосновани Футболни Прогнози

Вестри - Викингур Олафсвик

24 Август 2021 - 21:00
Вестри
Викингур Олафсвик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните състави на Вестри и Викингур Олафсвик от 18-ия кръг на първенството в Исландия в Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Викингур Олафсвик на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Вестри

Играчите на домакините от Вестри са 6-ти в класирането с 25 точки, натрупани след 8 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са вкарали 25 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 29 гола в собствената врата. Пред своите горещи почитатели Вестри е играл 8 срещи, в които има 4 победи и 4 загуби, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Вестри е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Викингур Олафсвик

Отборът на гостите от Викингур Олафсвик е на 12-то място във временното класиране с актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 мача е реализирал 17 попадения в противниковата врата и е инкасирал 56 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 7 срещи до момента, в които има 1 победа и 6 загуби, при обща голова разлика 11-22.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Викингур Олафсвик има записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-20.

Вестри - Викингур Олафсвик - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, Вестри е постигнал 1 победа, отбора на Викингур Олафсвик има спечелени 3 успеха, а в 1 двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-12. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу състава на Викингур Олафсвик, Домакините от Вестри нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Вестри допусна поражение в предишната си среща в Исландия, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите има поражение в предишния кръг в Исландия, а като гост има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.