Обосновани Футболни Прогнози

Пекин Гуоан - Ухан ФК

3 Август 2021 - 15:30
Пекин Гуоан
Ухан ФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Пекин Гуоан и Ухан ФК от 10-ия кръг на текущото първенство в Супер Лига - Група Б на Китай. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Ухан ФК.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Пекин Гуоан

Домакините са 5-ти във временното класиране с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя имат голова разлика 10-9. На собствения си стадион Пекин Гуоан е играл 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига - Група Б тимът на Пекин Гуоан е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Ухан ФК

Гостуващият тим на Ухан ФК е 6-ти във временното класиране със събрани 6 точки, след 6 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да вкара 6 гола и е позволил да му вкарат 11 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е играл 5 срещи до момента, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 3-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига - Група Б съставът на Ухан ФК има в актива си 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Пекин Гуоан - Ухан ФК - директни двубои

В последните 3 изиграни двубоя между двата противника, Пекин Гуоан е постигнал 2 победи, състава на Ухан ФК няма нито една победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 5-2. В последната среща пред своите привърженици с състава на Ухан ФК, играчите на Пекин Гуоан са записали една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Пекин Гуоан има победа в последния си мач в Китай, а у дома е с 2 последователни равни срещи.

Тимът на Ухан ФК е с 4 ремита в Китай, а като гост е в серия от 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.