Обосновани Футболни Прогнози

Илвес-Кисат Тампере - ХЯС Академия

10 Август 2021 - 18:30
Илвес-Кисат Тампере
ХЯС Академия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболистите на Илвес-Кисат Тампере и ХЯС Академия от 12-ия кръг на футболния шампионат в Каконен Група В на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на ХЯС Академия на.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Илвес-Кисат Тампере

Илвес-Кисат Тампере са на 6-то място във временното класиране с актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат положителна голова разлика 18-17. Като домакин Илвес-Кисат Тампере е играл 3 двубоя, в които има една победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група В съставът на Илвес-Кисат Тампере е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са записали в противниковата мрежа 12 гола и са допуснали 11 гола от противниковите футболни отбори.

ХЯС Академия

Гостуващият състав на ХЯС Академия е 2-ри в таблицата с временното подреждане с общ актив от 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е отбелязал 23 попадения в противниковата врата и е получил 20 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 5 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-11.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на ХЯС Академия е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 8 гола от футболистите на съперниците си.

Илвес-Кисат Тампере - ХЯС Академия - преки двубои

В последната среща между двата отбора, Илвес-Кисат Тампере не е спечелил нито една победа, а ХЯС Академия има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Илвес-Кисат Тампере има загуба в предишния си двубой в шампионата, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от ХЯС Академия е с 2 победи в Финландия, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.