Обосновани Футболни Прогнози

Молде - Хаугесунд

8 Август 2021 - 19:00
Молде
Хаугесунд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
5 - 4
позната футболни прогнози

Днес видях двубоя между футболните тимове на Молде и Хаугесунд от поредния кръг на настоящето първенство в Норвегия в турнира Елитсериен. Футболистите на Молде посрещат на Акер противниковия отбор на Хаугесунд.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Молде

MFK са на върха в таблицата с временното подреждане с актив от 30 точки, записани след 9 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат положителна голова разлика 34-13. На домашна сцена MFK е изиграл 7 срещи до момента, в които има 6 победи и една загуба, реализирал е 22 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 5 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Елитсериен съставът на MFK е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Хаугесунд

Гостуващият състав на Хаугесунд е 6-ти в класирането с 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи е реализирал 18 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 6 срещи до момента, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 2 гола в противниковата мрежа и е получил 8 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Хаугесунд е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Молде - Хаугесунд - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Молде има спечелени 5 победи, а отбора на Хаугесунд няма нито една победа, при общо голово съотношение 13-3. В последните 2 срещи у дома с състава на Хаугесунд, играчите на Молде имат 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Молде стигна до равенство в последния си мач в Норвегия, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни победи.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата на Норвегия, а при гостуванията си стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 5 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.