Обосновани Футболни Прогнози

Яро - КПВ Кокола

1 Август 2021 - 18:30
Яро
КПВ Кокола
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 13-ия кръг на футболното първенство в Финландия в турнира Икьонен между отборите на Яро и КПВ Кокола. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Якобстад Център своите футболисти срещу гостуващия отбор на КПВ Кокола.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

Яро

Яро са 4-ти в таблицата с временното подреждане с 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са реализирали 18 попадения и са инкасирали 16 гола в мрежата си. На своя терен отборът на Яро е играл 6 срещи, в които има 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални мача в Икьонен играчите на Яро имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

КПВ Кокола

Тимът на гостите от КПВ Кокола е на 11-то място във временното класиране с 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача е реализирал 14 гола и е получил 19 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 6 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на противниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на КПВ Кокола имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Яро - КПВ Кокола - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата съперника, Яро е постигнал 3 успеха, а КПВ Кокола има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 9-2. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу КПВ Кокола, Домакините от Яро имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Яро е с 2 поредни загуби в първенството на Финландия, а на собствения си стадион допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в Финландия, а при гостуванията си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.