Обосновани Футболни Прогнози

МП Микели - Гнистан Хелзинки

22 Август 2021 - 18:30
МП Микели
Гнистан Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 17-ия кръг на настоящият сезон в Финландия в Икьонен между тимовете на МП Микели и Гнистан Хелзинки.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

МП Микели

МП Микели са 8-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са отбелязали 21 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 24 попадения във вратата си. У дома съставът на МП Микели е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 10 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен съставът на МП Микели е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Гнистан Хелзинки

Тимът на гостите от Гнистан Хелзинки е 6-ти в таблицата с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача има голова разлика 27-23. Далеч от дома тимът има 9 срещи до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 19-13.

В предишните си 6 официални мача в Икьонен играчите на Гнистан Хелзинки имат в актива си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 7-12.

МП Микели - Гнистан Хелзинки - директни двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата тима, МП Микели има спечелени 3 победи, а отбора на Гнистан Хелзинки не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 6-1. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Гнистан Хелзинки, Домакините от МП Микели имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни поражения в първенството, а на собствения си стадион е с 2 загуби.

Тимът на гостите от Гнистан Хелзинки има победа в последния кръг в шампионата, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.