Обосновани Футболни Прогнози

Селфос - Гриндавик

13 Август 2021 - 21:00
Селфос
Гриндавик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.65
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Селфос и Гриндавик от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Исландия. Футболистите на Селфос излизат срещу Гриндавик на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Селфос

Футболистите на състава домакин са 10-ти в класирането с общ сбор от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи са успели да вкарат 22 гола в противниковата врата и са инкасирали 34 гола в собствената врата. На домашна сцена Селфос е играл 7 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-18.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Селфос са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали 5 попадения и са инкасирали 10 попадения.

Гриндавик

Гостуващият състав на Гриндавик се намира на 7-мо място в класирането с актив от 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 15 срещи е отбелязал 27 попадения и е позволил да му отбележат 30 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е играл 8 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-19.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Гриндавик имат записани 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 15 гола.

Селфос - Гриндавик - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Селфос не е спечелил нито една победа, отбора на Гриндавик е постигнал 2 успеха, а 3 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 3-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Гриндавик, играчите на Селфос нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Селфос е с 2 поражения в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на гостите е с 3 поражения в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.65 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.