Обосновани Футболни Прогнози

Илвес-Кисат Тампере - СалПа Сало

25 Август 2021 - 19:00
Илвес-Кисат Тампере
СалПа Сало
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Илвес-Кисат Тампере и СалПа Сало от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Каконен Група В на Финландия.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

Илвес-Кисат Тампере

Илвес-Кисат Тампере са 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи са вкарали 23 попадения във вратата на противниците си и са получили 23 гола в собствената мрежа. На своя стадион отборът на Илвес-Кисат Тампере има 5 срещи, в които има една победа, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-8.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група В съставът на Илвес-Кисат Тампере е постигнал 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

СалПа Сало

Гостуващият отбор на СалПа Сало заема 4-та позиция в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 18-9. При гостуванията си отборът е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 7 гола във вратата на своите домакини и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на СалПа Сало са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 12 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Илвес-Кисат Тампере - СалПа Сало - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Илвес-Кисат Тампере има поражение в последния си мач в шампионата, а у дома е в серия от 3 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от СалПа Сало има успех в предишния си двубой в Финландия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.