Обосновани Футболни Прогнози

КТП Котка - Сейняйоен ЯК

21 Август 2021 - 17:00
КТП Котка
Сейняйоен ЯК
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
отложен

Днешната прогноза е за футболния мач между съставите на КТП Котка и Сейняйоен ЯК от поредния кръг на футболното първенство в Вейкауслига на Финландия.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

КТП Котка

Домакините са 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 8 точки, записани след 1 победа, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача имат голова разлика 12-30. На домашна сцена отборът на КТП Котка е играл 7 срещи до момента, в които има 2 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на КТП Котка е записал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Сейняйоен ЯК

Съставът на гостите от Сейняйоен ЯК заема 4-та позиция в класирането с общ актив от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има голова разлика 18-13. При визитите си отборът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Сейняйоен ЯК са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 11-6.

КТП Котка - Сейняйоен ЯК - директни двубои

В предишните 4 изиграни двубоя между двата противника, КТП Котка няма записана нито 1 победа, отбора на Сейняйоен ЯК има постигнати 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 2-5. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Сейняйоен ЯК, футболистите на КТП Котка нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от КТП Котка е в серия от 3 последователни поражения в първенството на Финландия, а на собствения си стадион има поражение в предишния си мач.

Тимът на Сейняйоен ЯК има победа в последния си мач в шампионата на Финландия, а далеч от дома постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.