Обосновани Футболни Прогнози

ТПС Турку - РоПС Рованиеми

19 Август 2021 - 18:00
ТПС Турку
РоПС Рованиеми
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
2 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък от 17-ия кръг на шампионата в Финландия в Икьонен между ТПС Турку и РоПС Рованиеми.

Факти и статистика за предстоящия мач:

ТПС Турку

Футболистите на ТПС Турку се намират на 5-то място в таблицата с актив от 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са отбелязали 16 попадения и са позволили да им вкарат 11 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Тепси има 8 срещи до момента, в които има една победа, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен отборът на ТПС Турку е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 3 попадения от играчите на своите съперници.

РоПС Рованиеми

Гостуващият тим на РоПС Рованиеми е лидер във временното класиране с 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 17 срещи е успял да отбележи 28 гола в мрежата на противниците си и е получил 18 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 8 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на РоПС Рованиеми имат записани 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 6 гола.

ТПС Турку - РоПС Рованиеми - преки двубои

В последният сблъсък между двата отбора, съставът на ТПС Турку е постигнал 1 победа, а тима на РоПС Рованиеми не е записал нито 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от ТПС Турку е с 3 последователни победи в първенството на Финландия, а на собствения си стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите има успех в последния кръг в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.