Обосновани Футболни Прогнози

Дъндолк - Дрогеда Юнайтед

20 Август 2021 - 21:45
Дъндолк
Дрогеда Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между Дъндолк и Дрогеда Юнайтед от 25-ия кръг на сезона в Висша Дивизия на Ирландия.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Дъндолк

Дъндолк са на 7-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 срещи са отбелязали 26 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 32 попадения в своята мрежа. Пред собствените си верни привърженици лилаво-белите е играл 11 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на своите гости и е получил 16 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия отборът на Дъндолк е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Дрогеда Юнайтед

Гостуващият тим на Дрогеда Юнайтед е 6-ти в класирането с общ сбор от 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 24 двубоя е отбелязал 35 попадения в противниковата врата и е допуснал 31 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 12 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 19 попадения в противниковата мрежа и е получил 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия тимът на Дрогеда Юнайтед има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали 5 попадения и са допуснали 10 гола.

Дъндолк - Дрогеда Юнайтед - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Дъндолк е записал 5 победи, а отбора на Дрогеда Юнайтед няма нито 1 победа, при обща голова разлика 15-2. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Дрогс, Домакините от Дъндолк са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е с 2 загуби в първенството, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Дрогеда Юнайтед е с 4 загуби в шампионата на Ирландия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.