Обосновани Футболни Прогнози

ОТП Оулу - ЯБК Якобстад

7 Август 2021 - 17:00
ОТП Оулу
ЯБК Якобстад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на ОТП Оулу и ЯБК Якобстад от поредния кръг на футболния сезон в Финландия в турнира Каконен Група С. ОТП Оулу посрещат на своя стадион гостуващия футболен отбор на ЯБК Якобстад.

Факти и данни за предстоящата среща:

ОТП Оулу

Домакините от ОТП Оулу заемат второ място в таблицата с временното подреждане с актив от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи са реализирали 25 попадения и са допуснали 10 гола в мрежата си. Пред собствените си почитатели тимът на ОТП Оулу е изиграл 5 мача до момента, в които има 4 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат само един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група С играчите на ОТП Оулу са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 12 гола и са допуснали 4 попадения.

ЯБК Якобстад

Гостуващият състав на ЯБК Якобстад заема 6-та позиция в таблицата с временното подреждане с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 срещи е реализирал 17 гола в противниковата врата и е допуснал 24 попадения в своята врата. При визитите си съставът има 5 мача до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на ЯБК Якобстад е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-11.

ОТП Оулу - ЯБК Якобстад - преки срещи

В предишните 3 изиграни мача между двата противника, съставът на ОТП Оулу не е записал нито една победа, тима на ЯБК Якобстад има постигнати 2 успеха, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 2-7. В последната среща у дома срещу тима на ЯБК Якобстад, Домакините от ОТП Оулу нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 успеха в първенството, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни победи.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в Финландия, а при гостуванията си има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.