Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Ферол - Унионистас де Саламанка

28 Август 2021 - 18:30
Расинг Ферол
Унионистас де Саламанка
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Испания в турнира Примера Дивисион РФЕФ Група 1 между футболистите на Расинг Ферол и Унионистас де Саламанкa.

Ето и фактите за предстоящия двубой:

Расинг Ферол

Футболистите на Расинг Ферол се намират на върха в класирането с актив от 40 точки, след 11 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя са отбелязали 31 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 23 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Расинг Ферол е играл 12 мача до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 9 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 тимът на Расинг Ферол е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 6 попадения от противниците си.

Унионистас де Саламанка

Гостуващият отбор на Унионистас де Саламанка се намира на 4-та позиция в таблицата с актив от 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи има голова разлика 24-17. Като гост тимът е изиграл 12 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на своите домакини и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 отборът на Унионистас де Саламанка има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Расинг Ферол - Унионистас де Саламанка - директни мачове

В предишните 2 двубоя между двата съперника, Расинг Ферол не е спечелил нито 1 победа, Унионистас де Саламанка има спечеленa една победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 1-2. В последната среща на своя стадион с Унионистас де Саламанка, играчите на Расинг Ферол нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишния си мач в Испания, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Съставът на гостите допусна загуба в последния си двубой в първенството, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.