Обосновани Футболни Прогнози

МиПК Микели - ПеКа Котка

4 Август 2021 - 18:30
МиПК Микели
ПеКа Котка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Финландия в турнира Каконен Група А между тимовете на МиПК Микели и ПеКа Котка. МиПК Микели приемат на гостуващия отбор на ПеКа Котка.

Факти и данни за днешния мач:

МиПК Микели

МиПК Микели са 10-ти в таблицата с актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи са успели да вкарат 10 попадения в противниковата врата и са допуснали 25 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион съставът има 5 срещи, в които има 2 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на МиПК Микели е записал 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 18 гола.

ПеКа Котка

Съставът на гостите от ПеКа Котка е 8-ми във временното класиране с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя е успял да реализира 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 гола във вратата си. При гостуванията си съставът е изиграл 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, вкарал е 4 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ПеКа Котка имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 12 гола.

МиПК Микели - ПеКа Котка - директни срещи

В последният сблъсък между двата съперника, тимът на МиПК Микели няма спечелена нито 1 победа, а тима на ПеКа Котка има записанa една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от МиПК Микели е с 4 загуби в шампионата на Финландия, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни загуби.

Съставът на ПеКа Котка има загуба в последния си двубой в първенството на Финландия, а при визитите си допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.