Обосновани Футболни Прогнози

Тор Акурейри - Викингур Олафсвик

14 Август 2021 - 19:00
Тор Акурейри
Викингур Олафсвик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.37
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболния мач от поредния кръг на шампионата в Исландия в турнира Първа Дивизия между футболистите на Тор Акурейри и Викингур Олафсвик.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Тор Акурейри

Домакините са 8-ми в класирането с общ актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача имат голова разлика 29-26. Пред собствените си горещи привърженици Тор Акурейри е играл 7 мача, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в своята врата.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Тор Акурейри са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-10.

Викингур Олафсвик

Гостуващият състав на Викингур Олафсвик се намира на 12-та позиция във временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 14 двубоя е отбелязал 15 попадения в противниковата врата и е инкасирал 49 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 6 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Викингур Олафсвик е записал едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 23 гола.

Тор Акурейри - Викингур Олафсвик - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Тор Акурейри е записал една победа, отбора на Викингур Олафсвик е постигнал 2 успеха, а в 2 двубоя двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 срещи у дома с състава на Викингур Олафсвик, Домакините от Тор Акурейри са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Тор Акурейри е с 2 загуби в първенството, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Викингур Олафсвик е с 3 последователни поражения в шампионата, а на чужд терен е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.37 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.