Обосновани Футболни Прогнози

Васалунд - АФК Ескилстюна

31 Юли 2021 - 18:00
Васалунд
АФК Ескилстюна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
4 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка между футболните отбори на Васалунд и АФК Ескилстюна от 14-ия кръг на футболното първенство в Суперетан Лига на Швеция. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу АФК Ескилстюна.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Васалунд

Васалунд заемат 15-то място в класирането с общ сбор от 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат отрицателна голова разлика 14-23. Като домакин Васалунд има 5 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Васалунд имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са разписали в противниковата врата 7 попадения и са получили 10 попадения от противниковите тимове.

АФК Ескилстюна

Съставът на гостите от АФК Ескилстюна заема 8-мо място в класирането с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 15 гола и е позволил да му вкарат 10 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът е изиграл 6 срещи досега, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е само един гол във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на АФК Ескилстюна имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

Васалунд - АФК Ескилстюна - директни двубои

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Васалунд е с 4 загуби в Швеция, а у дома допусна поражение в последния си мач.

Отборът на гостите от АФК Ескилстюна е в серия от 2 поредни успеха в шампионата, а като гост е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.