Обосновани Футболни Прогнози

Бран Берген - Тромсьо

10 Юли 2021 - 21:00
Бран Берген
Тромсьо
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между съставите на Бран Берген и Тромсьо от 13-ия кръг на настоящето първенство в Елитсериен на Норвегия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Тромсьо на домашния си стадион Бран.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Бран Берген

Домакините се намират на 16-то място в класирането с актив от 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи имат отрицателна голова разлика 11-25. Като домакин Бран е играл 5 двубоя досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

В последните си 6 официални двубоя в Елитсериен тимът на Бран Берген има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Тромсьо

Тимът на гостите от Тромсьо е 13-ти в таблицата с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 10-20. На чужд терен съставът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Тромсьо са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-10.

Бран Берген - Тромсьо - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, отборът на Бран Берген е постигнал 2 успеха, отбора на Тромсьо също има записани 2 успеха, а в една среща двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 10-8. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с тима на Тромсьо, футболистите на Бран Берген са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Бран Берген допусна поражение в предишния кръг в първенството, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Тимът на гостите от Тромсьо има неуспех в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.