Обосновани Футболни Прогнози

РК Релизан - НШ Магра

13 Юли 2021 - 20:00
РК Релизан
НШ Магра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.84
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на РК Релизан и НШ Магра от 31-ия кръг на футболното първенство в Алжир в Национален Шампионат. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу НШ Магра на домашния си стадион.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

РК Релизан

РК Релизан заемат 16-то място във временното класиране с общ актив от 32 точки, събрани след 9 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 27-43. На домашна сцена отборът е изиграл 15 мача до момента, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 14-11.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат тимът на РК Релизан има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 15 получени гола.

НШ Магра

Отборът на гостите от НШ Магра е на 14-та позиция във временното класиране с актив от 34 точки, след 8 победи, 10 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има отрицателна голова разлика 25-38. При гостуванията си тимът е изиграл 15 мача, в които е записал една победа, 5 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 9-24.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на НШ Магра е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 4 попадения и са им вкарали 2 попадения.

РК Релизан - НШ Магра - директни срещи

В последната среща между двата съперника, РК Релизан е спечелил една победа, а отбора на НШ Магра не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на РК Релизан е в серия от 2 победи в първенството, а при домакинствата си има победа в предишния си мач.

Съставът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.84 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.