Обосновани Футболни Прогнози

Хака - КуПС Куопио

11 Юли 2021 - 18:30
Хака
КуПС Куопио
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболния двубой между футболните отбори на Хака и КуПС Куопио от поредния кръг на сезона в Финландия в Вейкауслига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на КуПС Куопио.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Хака

Домакините са 9-ти в класирането с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 срещи имат голова разлика 10-15. На своя стадион Техтаан кентя Хака е играл 4 мача досега, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 3-7.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига играчите на Хака са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 6 попадения и са инкасирали 8 гола.

КуПС Куопио

Гостуващият отбор на КуПС Куопио е 3-ти в таблицата с временното класиране с 22 точки, постигнати след 7 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 17-9. При визитите си съставът е играл 5 мача, в които има 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига футболистите на Жълто-черните имат в актива си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 9-3.

Хака - КуПС Куопио - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Хака е спечелил 2 успеха, отбора на КуПС Куопио също е спечелил 2 победи, а в един двубой двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу КуПС Куопио, футболистите на Хака нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Хака допусна загуба в последния си мач в Финландия, а на собствения си терен е в серия от 2 равенствa.

Отборът на гостите от КуПС Куопио е с 5 поредни успеха в Финландия, а като гост е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.