Обосновани Футболни Прогнози

Шайд - Нардо

7 Юли 2021 - 18:00
Шайд
Нардо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между отборите на Шайд и Нардо от 5-ия кръг на шампионата в Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия. Шайд посрещат на гостуващия футболен отбор на Нардо.

Време е за фактите за днешния футболен мач:

Шайд

Шайд са на 5-то място в класирането с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 4 двубоя са отбелязали 8 попадения и са позволили да им вкарат 3 гола в своята мрежа. Като домакин съставът има 2 двубоя до момента, в които е записал 1 победа и 1 загуба, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Шайд има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 15-5.

Нардо

Гостуващият състав на Нардо се намира на 11-то място в класирането с общ сбор от 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 3-11. На чужд терен съставът има 2 срещи, в които е записал 2 последователни поражения, като все още не е вкарал нито едно попадение във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 2 играчите на Нардо имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са получили 14 попадения.

Шайд - Нардо - преки срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Шайд е постигнал една победа, а състава на Нардо също има записанa 1 победа, при общо голово съотношение 3-1. В последната среща у дома срещу състава на Нардо, футболистите на Шайд имат една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Шайд има поражение в последния си мач в шампионата на Норвегия, а у дома има победа в предишния си мач.

Тимът на Нардо постигна равенство в последния си мач в първенството, а при визитите си е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.