Обосновани Футболни Прогнози

Вестманаейяр - Гриндавик

23 Юли 2021 - 21:00
Вестманаейяр
Гриндавик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните тимове на Вестманаейяр и Гриндавик от поредния кръг на първенството в Исландия в турнира Първа Дивизия. Вестманаейяр посрещат на Хастейнсвьолур противниковия футболен отбор на Гриндавик.

Време е за статистиката за днешната среща:

Вестманаейяр

Футболистите на домакините са на второ място във временното класиране с общ сбор от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат голова разлика 21-12. Като домакин Вестманаейяр е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата мрежа и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Вестманаейяр имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Гриндавик

Отборът на гостите от Гриндавик е 4-ти във временното класиране с общ актив от 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е успял да вкара 24 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 22 гола в своята мрежа. Навън отборът е играл 6 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 12 гола във вратата на съперниците си и е получил 13 попадения в своята врата.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Гриндавик имат записани 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 11 гола.

Вестманаейяр - Гриндавик - директни двубои

В последните 3 мача между двата тима, Вестманаейяр няма нито 1 победа, отбора на Гриндавик е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-5. В последната среща пред своите фенове с тима на Гриндавик, играчите на Вестманаейяр нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Вестманаейяр постигна равенство в предишната си среща в Исландия, а на собствения си терен има поражение в предишната си среща.

Отборът на гостите от Гриндавик е в серия от 5 ремита в шампионата на Исландия, а като гост е с 3 последователни равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.