Обосновани Футболни Прогнози

Сеул Е-Ланд - Кимчхон Сангму

19 Юли 2021 - 13:30
Сеул Е-Ланд
Кимчхон Сангму
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните тимове на Сеул Е-Ланд и Кимчхон Сангму от 22-ия кръг на текущият футболен сезон в Южна Корея в турнира К-Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Финикс.

Време е за информацията за днешния двубой:

Сеул Е-Ланд

Сеул Е-Ланд са 7-ми във временното подреждане с общ актив от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 двубоя имат положителна голова разлика 20-16. На домашна сцена отборът на Сеул Е-Ланд има 10 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-7.

В последните си 6 официални мача в К-Лига 2 съставът на Сеул Е-Ланд има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 3 получени гола.

Кимчхон Сангму

Тимът на гостите от Кимчхон Сангму се намира на трето място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 20 срещи има голова разлика 28-22. Навън отборът е изиграл 10 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 13 гола във вратата на своите домакини и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Финикс има в актива си 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 16 гола и са допуснали 7 гола от противниковите състави.

Сеул Е-Ланд - Кимчхон Сангму - директни срещи

В последните 2 изиграни двубоя между двата отбора, Сеул Е-Ланд е записал една победа, а тима на Кимчхон Сангму също има записанa 1 победа, при обща голова разлика 4-2. В последната среща на своя стадион с Кимчхон Сангму, Домакините от Сеул Е-Ланд са постигнали една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Сеул Е-Ланд има успех в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Кимчхон Сангму допусна поражение в предишната си среща в първенството на Южна Корея, а при визитите си е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.