Обосновани Футболни Прогнози

Бодо Глимт - Викинг Ставангер

3 Юли 2021 - 16:00
Бодо Глимт
Викинг Ставангер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Бодо Глимт и Викинг Ставангер от поредния кръг на текущото футболно първенство в Норвегия в Елитсериен. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Тъмносините.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Бодо Глимт

Футболистите на тима домакин заемат втора позиция в класирането с актив от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача са вкарали 25 гола и са позволили да им отбележат 11 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Бодо Глимт е играл 7 мача, в които е записал 5 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 20-7.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Бодо Глимт има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 14 гола и са инкасирали 7 попадения.

Викинг Ставангер

Гостуващият тим на Викинг Ставангер заема 5-то място във временното подреждане със събрани 16 точки, след 5 победи, 1 равенство и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 19-21. Навън отборът е играл 5 срещи, в които е записал 2 победи и 3 загуби, вкарал е 7 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Елитсериен тимът на Викинг Ставангер е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13-13.

Бодо Глимт - Викинг Ставангер - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, отборът на Бодо Глимт е спечелил 4 победи, а отбора на Викинг Ставангер има постигнатa една победа, при обща голова разлика 13-8. В предишните 2 двубоя у дома с Викинг Ставангер, играчите на Бодо Глимт са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишната си среща в Норвегия, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Викинг Ставангер стигна до реми в последната си среща в шампионата на Норвегия, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.