Обосновани Футболни Прогнози

Викингур Олафсвик - Гриндавик

9 Юли 2021 - 22:15
Викингур Олафсвик
Гриндавик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.24
2 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще се спра на футболната среща от 11-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Исландия между футболните състави на Викингур Олафсвик и Гриндавик. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу футболистите на Гриндавик.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

Викингур Олафсвик

Футболистите на състава домакин заемат 12-то място в таблицата с една записана точка, след едно равенство и 9 загуби от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 10 срещи са реализирали 12 гола в противниковата врата и са получили 36 попадения във вратата си. На домашна сцена Викингур Олафсвик има 5 срещи до момента, в които има 1 равенство и 4 загуби и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 4-20.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Викингур Олафсвик имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 8 вкарани и 22 получени гола.

Гриндавик

Гостуващият тим на Гриндавик е трети в класирането с общ сбор от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача има положителна голова разлика 20-18. Като гост отборът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Гриндавик е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 13 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни отбори.

Викингур Олафсвик - Гриндавик - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата отбора, Викингур Олафсвик има постигнати 2 победи, отбора на Гриндавик също е записал 2 победи, а в 1 среща двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 11-9. В последните 2 двубоя на своя стадион с състава на Гриндавик, футболистите на Викингур Олафсвик са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 5 поредни поражения в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на гостите е с 3 равни срещи в Исландия, а като гост е с 2 последователни ремита.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.24 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.