Обосновани Футболни Прогнози

ПеКа Котка - МиПК Микели

24 Юли 2021 - 17:00
ПеКа Котка
МиПК Микели
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните състави на ПеКа Котка и МиПК Микели от 8-ия кръг на текущото първенство в Каконен Група А на Финландия. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу футболистите на МиПК Микели.

Стига приказки време е за информацията за днешния мач:

ПеКа Котка

Футболистите на състава домакин са 9-ти във временното подреждане с 6 точки, постигнати след една победа, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 срещи са успели да отбележат 8 попадения в противниковата врата и са получили 9 гола в мрежата си. У дома тимът има 3 мача, в които има една победа, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на ПеКа Котка има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

МиПК Микели

Гостуващият състав на МиПК Микели се намира на 8-ма позиция в класирането с актив от 7 точки, след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача е успял да вкара 10 гола в противниковата врата и е получил 18 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 3 срещи, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група А тимът на МиПК Микели е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

ПеКа Котка - МиПК Микели - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на ПеКа Котка е с 3 ремита в шампионата на Финландия, а на собствения си терен записа равенство в последния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.