Обосновани Футболни Прогнози

Екеняс ИФ - ПК-35 Вантаа

28 Юли 2021 - 18:30
Екеняс ИФ
ПК-35 Вантаа
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
0 - 0
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния мач между Екеняс ИФ и ПК-35 Вантаа от 13-ия кръг на футболното първенство във Финландия в Икьонен. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на ПК-35 Вантаа .

Време е за статистиката за предстоящия мач:

Екеняс ИФ

Екеняс ИФ са 7-ми във временното подреждане с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи са успели да отбележат 17 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 15 попадения в своята врата. Пред собствените си верни привърженици Екеняс ИФ е изиграл 5 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11-6.

В последните си 6 официални мача в Икьонен тимът на Екеняс ИФ има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

ПК-35 Вантаа

Гостуващият състав на ПК-35 Вантаа е 9-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя е вкарал 10 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 3-4.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на ПК-35 Вантаа има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Екеняс ИФ - ПК-35 Вантаа - преки двубои

В предишните 4 играни сблъсъка между двата противника, Екеняс ИФ е постигнал една победа, отбора на ПК-35 Вантаа е записал 2 победи, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-12. В предишната среща у дома с състава на ПК-35 Вантаа, футболистите на Екеняс ИФ нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Екеняс ИФ допусна неуспех в последната си среща в първенството на Финландия, а у дома има успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от ПК-35 Вантаа има неуспех в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.