Обосновани Футболни Прогнози

Шандун Тайшан - Хенан Сонгшан Лонгмен

30 Юли 2021 - 13:00
Шандун Тайшан
Хенан Сонгшан Лонгмен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Шандун Тайшан и Хенан Сонгшан Лонгмен от поредния кръг на шампионата в Супер Лига - Група А на Китай.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Шандун Тайшан

Футболистите на Шандун Тайшан са трети в таблицата с временното подреждане с 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и една загуба от началото на първенството, като в изиграните 9 двубоя имат положителна голова разлика 14-6. У дома отборът е изиграл 4 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 6-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига - Група А играчите на Шандун Тайшан са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 10 гола и са инкасирали 5 гола.

Хенан Сонгшан Лонгмен

Отборът на гостите от Хенан Сонгшан Лонгмен е 4-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е вкарал 10 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 4 двубоя до момента, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Хенан Сонгшан Лонгмен има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Шандун Тайшан - Хенан Сонгшан Лонгмен - директни мачове

В предишните 3 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Шандун Тайшан е записал 2 победи, отбора на Хенан Сонгшан Лонгмен не е постигнал нито 1 победа, а един двубой е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-2. В предишната среща пред своите почитатели с отбора на Хенан Сонгшан Лонгмен, футболистите на Шандун Тайшан са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Шандун Тайшан има поражение в предишния кръг в Китай, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в предишния кръг в първенството на Китай, а при гостуванията си е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.