Обосновани Футболни Прогнози

Мос - Аскер

22 Юли 2021 - 20:00
Мос
Аскер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболната среща от 9-ия кръг на настоящето първенство от Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между тимовете на Мос и Аскер. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Аскер на своя терен.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Мос

Мос са 10-ти във временното подреждане с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 срещи са отбелязали 13 попадения и са получили 13 гола в своята мрежа. На домашна сцена Мос е изиграл 2 мача до момента, в които е записал едно равенство и една загуба и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 4-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Мос е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 12-10.

Аскер

Съставът на гостите от Аскер е 5-ти във временното класиране с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 двубоя има положителна голова разлика 16-9. Далеч от дома отборът има 3 мача досега, в които е записал само победи, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Аскер е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Мос - Аскер - преки мачове

В последните 2 двубоя между двата отбора, Мос не е записал нито една победа, Аскер е спечелил една победа, а в една среща двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща на своя терен с Аскер, играчите на Мос нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Мос е в серия от 2 последователни ремита в първенството на Норвегия, а на собствения си стадион записа равенство в предишната си среща.

Съставът на Аскер е с 2 загуби в шампионата на Норвегия, а при визитите си е в серия от 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.