Обосновани Футболни Прогнози

Унион Дуала - Фютчю

8 Юли 2021 - 16:00
Унион Дуала
Фютчю
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе срещата от 11-ия кръг на шампионата в Елит Едно на Камерун между Унион Дуала и Фютчю. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите играчи на Фютчю.

Стига приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Унион Дуала

Играчите на отбора домакин са 9-ти в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя са вкарали 7 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 12 попадения в собствената мрежа. У дома отборът има 5 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В последните си 6 официални срещи в Елит Едно отборът на Унион Дуала е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 9 получени гола.

Фютчю

Гостуващият състав на Фютчю е 6-ти в таблицата с временното подреждане с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя е успял да отбележи 12 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 11 гола в мрежата си. Навън съставът е играл 5 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Елит Едно играчите на Фютчю имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Унион Дуала - Фютчю - директни двубои

В предишните 2 сблъсъка между двата състава, Унион Дуала не е спечелил нито една победа, а тима на Фютчю е спечелил 2 победи, при общо голово съотношение 1-4. В предишната среща на своя стадион срещу Фютчю, футболистите на Унион Дуала нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в предишния кръг в Камерун, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на Фютчю има загуба в предишната си среща в Камерун, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.