Обосновани Футболни Прогнози

Екеняс ИФ - КПВ Кокола

4 Юли 2021 - 18:30
Екеняс ИФ
КПВ Кокола
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
отложен

Прогнозата за днес е за футболната среща между отборите на Екеняс ИФ и КПВ Кокола от 10-ия кръг на настоящият сезон в Икьонен на Финландия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на КПВ Кокола.

Време е за информацията за днешния мач:

Екеняс ИФ

Играчите на тима домакин са 6-ти в таблицата с 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 мача имат положителна голова разлика 15-12. Пред собствените си почитатели Екеняс ИФ е изиграл 4 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Икьонен футболистите на Екеняс ИФ имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни състави.

КПВ Кокола

Гостуващият отбор на КПВ Кокола се намира на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, постигнати след една победа, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 мача е успял да реализира 8 гола в противниковата врата и е инкасирал 15 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 4 срещи, в които има една победа, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на противниците си и е получил 7 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен съставът на КПВ Кокола има в актива си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, като са отбелязали 3 гола и са инкасирали 12 гола.

Екеняс ИФ - КПВ Кокола - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Екеняс ИФ има спечелени 2 победи, КПВ Кокола има постигнатa 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с състава на КПВ Кокола, Домакините от Екеняс ИФ имат 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Екеняс ИФ има поражение в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от КПВ Кокола постигна равенство в предишния кръг в първенството на Финландия, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.