Обосновани Футболни Прогнози

ВА Тлемсен - УСМ Бел-Абес

1 Юли 2021 - 19:00
ВА Тлемсен
УСМ Бел-Абес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на ВА Тлемсен и УСМ Бел-Абес от поредния кръг на шампионата в Алжир в турнира Национален Шампионат. Футболистите на ВА Тлемсен излизат срещу УСМ Бел-Абес.

Информацията за предстоящата среща:

ВА Тлемсен

Играчите на отбора домакин са 15-ти в таблицата с временното класиране с 27 точки, натрупани след 6 победи, 9 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 25-33. У дома съставът е изиграл 13 мача, в които има 3 победи, 6 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-16.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат отборът на ВА Тлемсен е записал 2 победи и 4 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни състави.

УСМ Бел-Абес

Гостуващият отбор на УСМ Бел-Абес заема 18-та позиция в таблицата с актив от 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача е вкарал 21 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 45 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 14 двубоя, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 8-27.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на УСМ Бел-Абес е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-12.

ВА Тлемсен - УСМ Бел-Абес - преки срещи

В предишните 3 срещи между двата състава, съставът на ВА Тлемсен е постигнал 2 победи, УСМ Бел-Абес няма нито една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 6-4. В последната среща пред своите почитатели с УСМ Бел-Абес, футболистите на ВА Тлемсен нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в първенството на Алжир, а при визитите си има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.