Обосновани Футболни Прогнози

Вернаму - Васалунд

25 Юли 2021 - 18:00
Вернаму
Васалунд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от значително високите коефициенти в мача от 13-ия кръг на текущият футболен сезон в Швеция в Суперетан Лига между футболните тимове на Вернаму и Васалунд. Играчите на Вернаму излизат срещу Васалунд на домашния си стадион.

Информацията за предстоящата среща:

Вернаму

Домакините се намират на трето място в класирането с актив от 23 точки, събрани след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 мача имат голова разлика 13-8. У дома Вернаму има 6 срещи досега, в които има 5 победи и една загуба, при голова разлика 7-2.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Вернаму е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Васалунд

Съставът на гостите от Васалунд е на 14-то място във временното класиране с 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя е успял да отбележи 14 гола и е допуснал 22 попадения в собствената врата. Далеч от дома съставът има 6 срещи досега, в които има 1 победа и 5 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 16 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Васалунд имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 9 попадения и са инкасирали 12 попадения от противниковите отбори.

Вернаму - Васалунд - директни двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Вернаму е в серия от 2 победи в шампионата, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на Васалунд е с 3 поражения в Швеция, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.