Обосновани Футболни Прогнози

Кайрат Алмати - Атирау

2 Юли 2021 - 16:00
Кайрат Алмати
Атирау
Прогноза: 1
Коефициент: 1.32
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Висша Лига на Казахстан между отборите на Кайрат Алмати и Атирау. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Атирау на своя стадион.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Кайрат Алмати

Домакините от Кайрат Алмати заемат трето място в таблицата с актив от 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 двубоя имат голова разлика 38-16. На домашна сцена съставът на Кайрат Алмати е изиграл 9 мача досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 25-9.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Кайрат Алмати имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 14-4.

Атирау

Гостуващият тим на Атирау се намира на 7-мо място в таблицата с 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи е успял да отбележи 18 гола и е инкасирал 23 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 8 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 8 гола в мрежата на приемащите го отбори и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Атирау имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на своите противници 6 гола и са инкасирали 5 гола от футболистите на своите съперници.

Кайрат Алмати - Атирау - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Кайрат Алмати е записал 3 успеха, а тима на Атирау има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 9-6. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Атирау, Домакините от Кайрат Алмати имат 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Кайрат Алмати стигна до реми в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 успеха.

Съставът на Атирау постигна равенство в последния кръг в първенството, а далеч от дома има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.32 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.