Обосновани Футболни Прогнози

КР Рейкявик - Кефлавик

12 Юли 2021 - 22:15
КР Рейкявик
Кефлавик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 12-ия кръг на футболното първенство в Исландия в турнира Висша Лига между КР Рейкявик и Кефлавик. Треньора на домакините извежда на КР-вьолур своите футболисти срещу Кефлавик.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

КР Рейкявик

Домакините са 4-ти в таблицата с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат положителна голова разлика 18-13. На собствения си терен КР Рейкявик има 5 мача до момента, в които има една победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на КР Рейкявик има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-6.

Кефлавик

Отборът на гостите от Кефлавик се намира на 6-та позиция в класирането с актив от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 срещи има голова разлика 14-19. При гостуванията си отборът има 5 мача до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Кефлавик има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

КР Рейкявик - Кефлавик - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, КР Рейкявик има записани 5 победи, а тима на Кефлавик не е спечелил нито 1 победа, при обща голова разлика 14-1. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Кефлавик, играчите на КР Рейкявик са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на КР Рейкявик постигна победа в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си има поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите от Кефлавик има победа в последния си мач в шампионата на Исландия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.