Обосновани Футболни Прогнози

Илвес Тампере 2 - Хонка Академия

6 Юли 2021 - 18:30
Илвес Тампере 2
Хонка Академия
Прогноза: 1
Коефициент: 2.21
2 - 4
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще пиша за сблъсъка между тимовете на Илвес Тампере 2 и Хонка Академия от поредния кръг на настоящето първенство в Финландия в турнира Каконен Група В. Треньора на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Хонка Академия.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Илвес Тампере 2

Играчите на състава домакин са 12-ти в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 5-9. У дома Илвес Тампере 2 има 3 мача досега, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, при обща голова разлика 3-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група В футболистите на Илвес Тампере 2 имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 12 получени гола.

Хонка Академия

Тимът на гостите от Хонка Академия се намира на 9-та позиция във временното класиране с актив от 7 точки, след 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя има положителна голова разлика 8-6. На чужд терен тимът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 1-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Хонка Академия е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Илвес Тампере 2 - Хонка Академия - директни срещи

В предишните 2 мача между двата противника, отборът на Илвес Тампере 2 е записал 2 победи, а състава на Хонка Академия няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 3-1. В предишната среща пред своите привърженици срещу Хонка Академия, футболистите на Илвес Тампере 2 са записали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините записа реми в последната си среща в шампионата на Финландия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на гостите от Хонка Академия е с 2 поредни загуби в Финландия, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.21 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.