Обосновани Футболни Прогнози

Сандефьорд - Хаугесунд

21 Юли 2021 - 20:00
Сандефьорд
Хаугесунд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между Сандефьорд и Хаугесунд от поредния кръг на футболния сезон в Норвегия в Елитсериен. Треньора на домакините извежда на Комплет.но Арена своите играчи срещу играчите на Хаугесунд.

Ето и информацията за днешната среща:

Сандефьорд

Домакините от Сандефьорд са на 11-та позиция във временното класиране с общ актив от 15 точки, след 5 победи и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 14-18. На собствения си стадион Момчетата е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Елитсериен тимът на Момчетата е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

Хаугесунд

Гостуващият състав на Хаугесунд е 7-ми в таблицата с временното класиране с 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 15-10. При гостуванията си съставът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 1-7.

В предишните си 6 официални срещи в Елитсериен футболистите на Хаугесунд имат в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-4.

Сандефьорд - Хаугесунд - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, Сандефьорд няма спечелена нито една победа, а тима на Хаугесунд е спечелил 5 победи, при общо голово съотношение 4-12. В последните 2 срещи пред своите фенове с FKH, играчите на Сандефьорд нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Сандефьорд допусна неуспех в предишния си мач в Норвегия, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на Хаугесунд има успех в последния кръг в Норвегия, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.