Обосновани Футболни Прогнози

Гуанджоу ФК - Шандун Тайшан

27 Юли 2021 - 15:00
Гуанджоу ФК
Шандун Тайшан
Прогноза: 2
Коефициент: 2.80
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 9-ия кръг на настоящият футболен сезон в Супер Лига - Група А на Китай между футболните отбори на Гуанджоу ФК и Шандун Тайшан. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Шандун Тайшан на домашния си стадион.

Време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Гуанджоу ФК

Гуанджоу ФК заемат второ място във временното подреждане с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 19-8. На собствения си терен Гуанджоу ФК е играл 3 мача досега, в които има 2 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 7 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига - Група А футболистите на Гуанджоу ФК имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са записали 17 попадения и са получили 5 попадения.

Шандун Тайшан

Гостуващият отбор на Шандун Тайшан е 1-ви в таблицата с актив от 18 точки, след 5 победи и 3 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 8 срещи има положителна голова разлика 13-4. При гостуванията си съставът е играл 4 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба навън, при обща голова разлика 7-3.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Шандун Тайшан са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали 10 гола и са им вкарали 4 попадения.

Гуанджоу ФК - Шандун Тайшан - директни срещи

В предишните 3 изиграни двубоя между двата тима, Гуанджоу ФК има записанa 1 победа, а отбора на Шандун Тайшан има записани 2 победи, при общо голово съотношение 2-3. В предишната среща пред своите почитатели с Шандун Тайшан, футболистите на Гуанджоу ФК нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в предишния си мач в Китай, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на Шандун Тайшан е с 2 последователни успеха в Китай, а далеч от дома има победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.80 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.