Обосновани Футболни Прогнози

Солихъл Муурс - Нотс Каунти

31 Януари 2023 - 21:45
Солихъл Муурс
Нотс Каунти
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на текущият шампионат в Национална Лига на Англия между футболните състави на Солихъл Муурс и Нотс Каунти.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Солихъл Муурс

Солихъл Муурс са 12-ти в класирането с общ сбор от 36 точки, събрани след 10 победи, 6 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи са вкарали 40 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 36 попадения в мрежата си. На своя стадион съставът на Солихъл Муурс е изиграл 13 мача до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 22-16.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Солихъл Муурс са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Нотс Каунти

Гостуващият отбор на Нотс Каунти се намира на второ място в таблицата с временното подреждане с 65 точки, записани след 19 победи, 8 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 28 мача е отбелязал 70 попадения в противниковата врата и е инкасирал 25 попадения във вратата си. Далеч от дома съставът е изиграл 14 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 42 попадения във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Нотс Каунти има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 4 получени гола.

Солихъл Муурс - Нотс Каунти - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Солихъл Муурс е постигнал една победа, отбора на Нотс Каунти има постигнати 3 победи, а в един двубой двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Нотс Каунти, играчите на Солихъл Муурс са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Солихъл Муурс има успех в предишния кръг в Англия, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Нотс Каунти има победа в последния си двубой в Англия, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.