Обосновани Футболни Прогнози

Уокинг - Торки Юнайтед

25 Януари 2023 - 21:45
Уокинг
Торки Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
отложен

През днешният ден ще се състои мача от 28-ия кръг на текущият футболен шампионат в Англия в Национална Лига между футболистите на Уокинг и Торки Юнайтед.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Уокинг

Домакините са 4-ти в класирането с 52 точки, постигнати след 16 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат положителна голова разлика 47-25. Пред своите горещи фенове Уокинг има 13 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 26 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Уокинг е записал 5 победи и 1 загуба, като са разписали 13 гола и са инкасирали 6 гола.

Торки Юнайтед

Гостуващият състав на Торки Юнайтед е 22-ри във временното класиране с 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 14 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи е отбелязал 29 попадения и е позволил да му вкарат 49 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 13 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и 9 загуби, вкарал е 7 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Торки Юнайтед са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Уокинг - Торки Юнайтед - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Уокинг е постигнал 2 успеха, а отбора на Торки Юнайтед има записани 3 победи, при обща голова разлика 7-5. В последните 2 мача у дома срещу състава на Торки Юнайтед, играчите на Уокинг нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 4 последователни успеха в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите има победа в последния кръг в Англия, а при гостуванията си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.