Обосновани Футболни Прогнози

Астерас Триполис - Панатинайкос

30 Януари 2023 - 21:00
Астерас Триполис
Панатинайкос
Прогноза: 2
Коефициент: 1.83
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Астерас Триполис и Панатинайкос от 21-ия кръг на футболния сезон в Супер Лига на Гърция.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Астерас Триполис

Домакините от Астерас Триполис са 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 18 точки, след 3 победи, 9 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са реализирали 14 попадения и са получили 23 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Астерас Триполис е изиграл 9 срещи досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Астерас Триполис имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 9 гола.

Панатинайкос

Отборът на гостите от Панатинайкос е на втора позиция в класирането с 45 точки, от 14 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 28-10. Далеч от дома тимът има 9 срещи досега, в които има 7 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 15-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Панатинайкос са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Астерас Триполис - Панатинайкос - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата тима, Астерас Триполис има постигнати 3 победи, отбора на Панатинайкос има записанa една победа, а в един мач двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 4-2. В последните 2 срещи у дома срещу Панатинайкос, футболистите на Астерас Триполис имат 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Астерас Триполис има неуспех в предишния си двубой в Гърция, а при домакинствата си записа равенство в последната си среща.

Съставът на гостите има поражение в последния си двубой в Гърция, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.